Kontakt

Torgerd Adolphsson
Skansgatan 18
432 42 Varberg

skrivkladan@gmail.com

mob: 070 627 6197

6 reaktion på “Kontakt

 1. Hej!
  Jag arbetar i en åk 4 och skulle behöva ett bra underlag till värdegrundsarbete. Din bok ”Hålet i muren” samt tillhörande arbetsmaterial fick fina recensioner av en lärarkollega till mig och jag blev nyfiken på denna. Tror du att denna bok funkar även i åk 4? Om inte har du något liknande som du kan rekommendera?
  Tack på förhand!
  Vänlig hälsning
  Annette Lyckelinge

  • Hej Annette
   Jag ber så mycket om ursäkt för att jag inte har svarat på din fråga, men jag har inte fått någon indikation på mejlen som jag brukar få när någon skriver. Jag har inte själv varit aktiv här på ett tag.
   Roligt att höra att din kollega gillade ”Hålet i muren”. Jag tror absolut att den kan passa i en fyra. Arbetsmaterialet är ganska omfattande. Jag har själv använt den i en trea på våren och då enbart i en tjejgrupp. De hade fullt upp med den.
   Jag kan också tipsa dig om min nya bok som kommer ut om ca en månad på BetaPedagog. Den heter ”Mörkrets gåta” och har ett arbetsmaterial med Läsfixarna. I Lärarhandledningen finns också en hel del tips på övningar som passar utmärkt i ett värdegrundsarbete. ”Mörkrets gåta” är en spännande bok som passar mycket bra i en fyra.
   Med vänliga hälsningar
   Torgerd

 2. Hej Torgerd!

  Jag letade på Betapedagog efter din nya bok och lärarhandledning ”Mörkrets gåta” men hittade inte den. Ska den finnas där eller du säljer den på annat sätt?
  MVH
  Annette Lyckelinge

  • Hej Anette
   Jo, den finns, men de har valt att vänta med att lägga ut den. Den kom från tryckeriet efter att de hade släppt sitt nyhetsbrev för december. Den kommer med i nästa nyhetsutskick i mitten av januari. Prenumerera gärna på deras nyhetsbrev, om du inte redan gör det.
   Är det så att du skulle vilja beställa före årsskiftet går det bra. Du kanske har läst om den här under ”Läromedel i svenska” och under ”Mina barnböcker”. Dessutom finns ett kapitel att läsa under ”På gång”. Om du vill beställa kan du ringa BetaPedagog 0340/35506 och prata med Ingrid Hultman. Jag kontaktade henne nyss. Priset på boken är 115 kr och på LH 420 kr.

   Med vänlig hälsning,
   Torgerd

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *