Bröllopsbestyr

Oj, vad tiden går!

Jag har inte varit här inne på evigheter, och ännu längre tillbaka är det sedan jag skrev ett inlägg. Självklart har det hänt en hel del saker i mitt liv. Inga nya böcker har jag att skryta med, men många manus på gång. Jag verkar aldrig komma till skott numera med ett avslut på något manus. Jag är så taggad när jag har kommit igång med ett nytt manus och skriver och skriver utan att hinna äta ens. Så dyker den upp, den så förrädiska fantasitorkan! Den slår till med stor kraft, och där sitter jag och tappar intresset för mitt fina manus. Istället för att kämpa på med det gamla har jag snart kommit på en ny ”lysande” idé. Så där håller det på. Måste försöka skärpa mig.

Nellie 3 år 22/12 2018

Just nu är det dock helt andra intressen som upptar mitt medvetande. Det är ett bröllop i familjen. Jonna, min yngsta dotter ska gifta sig med sin Tobias. Det där med barn är redan avklarat och de har tre härliga döttrar. På lördag blir det fest! Jag har i vanlig ordning, när det händer viktiga saker runt min familj, åstadkommit en bok, denna gång på ”Solentro” – egenutgivning. Den innehåller verser och bilder från Jonnas födsel till nutid. Hoppas den blir uppskattad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *