Halländsk bokmässa

Så var årets Halländska bokmässa avklarad. Detta år gick den av stapeln på  kulturhuset Komedianten i Varberg. Det är en trevlig tillställning, och det ges en hel del tillfälle till att skapa nya kontakter. I år hade man placerat alla barnboksförfattare i barnavdelningen. Det var enligt min uppfattning ett bra koncept. Tyvärr tyckte vi väl inte att försäljningen var så bra, men många trevliga möten med både kända och okända människor blev det trots allt.

De barnboksförfattare som ville hade fått möjlighet till 20 minuter i sagorummet. Jag valde att berätta om min bok: ”Den röda stöveln”. Det är en bilderbok som handlar om mig själv, när jag som treåring gick vilse i skogen där vi bodde på den tiden. Det är en spännande berättelse med ett lyckligt slut. De fina bilderna till boken har Kim Nilsson gjort. Dessutom berättade jag kort om ”Agata Skata”. Det finns för närvarande två böcker och ett spel om Agata Skata. Alla bilderna till Agata Skata har Kim Nilsson gjort.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *