Flow…

Ja, det är sant, jag har verkligen fått flyt med ett nytt manus.
Barndeckare är ett populärt tema. Det finns många som skriver bok efter bok med en grupp barn som löser deckarfall. Ser man statistik på utlåning på bibliotek ligger de bra till.
Även jag har nu kommit igång med detta ämne. 2010 kom en av mina böcker, ”Ödehuset vid gatans slut ut”. Det är en spännande berättelse om några barn som blir inblandade i en stöldhärva. De blir inlåsta i ett gammalt ödehus men lyckas få kontakt med polisen.
Ödehuset är en mycket lättläst kapitelbok. Barnen från Ödehuset har nu hamnat i ett nytt äventyr. Språket är inte denna gång tillrättalagt för nybörjarläsare utan riktar sig mer till dem som har bra flyt i sin läsning. Skrivandet i sig är roligt, men ännu roligare är det naturligtvis att få boken publicerad, läst och omtyckt. Men det får bli en senare fråga. Nu gäller det att skriva klart och skicka till förlag.
Under ”På gång” kan du läsa ett litet utdrag ur mitt aktuella manus, ”Fyren”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *