Nya friska tag

Det håller inte att deppa ihop, ingenting blir bättre och definitivt inte mitt knä, så nu tar vi nya tag. På jobbsidan händer det en hel del, flera stora projekt är på gång. Eftersom jag trots allt tänker tillbringa en stor del av min tid på någon golfbana lite längre fram i vår, gäller det att jobba på nu, och se till så att jag kan vara ledig. Var igår på ett jobbrelaterat möte i Göteborg som jag hoppas kommer att leda till något positivt. Peter och Michell som jag jobbar ihop med är två driftiga herrar. Det är såå spännande!!!

15 februari fyllde jag år och fick då en bukett rosor av min ena dotter.
Rosorna visade sig vara överlevare av stora mått. Speciellt den på bilderna. Bilden till vänster togs efter två veckor och bilden till höger idag, tre veckor gammal. Undrar hur länge den kan hålla ut?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *