Författarcentrum Väst

I över 25 år har jag producerat läromedel och samtidigt arbetat som lärare, förutom de sista 5 åren. Numera är jag en skrivande pensionär och har nästan mer arbete än jag hinner med. Jag har varit medlem i Sveriges Läromedelsförfattares förbund, SLFF i över 20 år, vilket har varit mycket bra. De bjuder på många fina föreläsningar, och det är alltid trevligt att träffa människor som man kan utbyta erfarenheter med.
Då jag nu helst vill skriva barnböcker utan arbetsmaterial har jag hittat likasinnade på FB och Instagram. Det är intressant att följa olika diskussioner på dessa medier. Många delar gärna med sig av sina erfarenheter och upplevelser, och jag har lärt mig en hel del matnyttigt. Många ”grattis” och hejarop ges till dem som lyckas.
Igår fick jag brev från Författarcentrum Väst med information om att jag har blivit antagen som medlem. Det ser jag som ett bevis på att mina böcker ”duger”. Jag kan nu anmäla mig till ”Boka en författare”. Mina författarbesök har mestadels varit i min gamla skola hittills. Nu kanske det kan utökas.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *