Babylycka

I morse blev jag mormor för femte gången! Underbar tidig julklapp.
Jag har sett lite bilder på den lilla tjejen, fullt med svart hår, precis som hennes mor hade för så där 29 år sedan. Väntar nu på en lägesrapport från BB.

IMG_3489Årets pepparkakor är dekorerade. Barnen, och då menar jag inte barnbarnen, skulle bli mäkta besvikna om de inte får sina jättestora pepparkakshjärtan som de alltid har fått. Förra året gjorde jag ett litet försök att dra in på de stora, men det sågs inte med blida ögon. Och vem vill förstöra en god jultradition? Det är ju bara så att familjen har svällt med alla pojk- och flickvänner, och de ska också ha hjärtan med namn på. Barnbarnen får varsin påse med flera små pepparkakor och det är de än så länge nöjda med.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *