Halländsk bokmässa

Tänk att jag missade att delta i den fina Halländska bokmässan på Komedianten i Varberg. Jag läste om den förra året då den gick av stapeln i Halmstad, men minnet är kort, och det var inte förrän i november i år då jag återigen läste om den, och att den skulle gå av stapeln i Varberg denna gång, som jag insåg att det även detta år var kört för min del. Nu har jag skickat en ansökan om att bli medlem i Hallands författarsällskap, vilket är första steget till att att få delta i bokmässan.

Det var en fantastisk fin bokmässa med många fina programpunkter och en mängd halländska författare som fick komma till tals på expoplatsen.

IMG_3338

IMG_3337

Det var inte bara läsbara böcker som visades upp. Jag antar att det finns någon som anser att jag hädar när jag säger att jag var oerhört imponerad av ett hantverk som förstör bokens egentliga syfte, men som visar att man kan använda böcker till annat än att läsa i. Inte ens loppisarna vill alltid ha alla gamla böcker som folk skänker.

Så varför inte?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *