Vardag igen

Jag älskar att resa och uppleva nya miljöer, både i Sverige och utomlands. Många människor är väl som jag i det fallet, och möjligheterna till resande har verkligen ökat. Fantastiska erbjudanden om både flyg och hotellnätter dimper ner med jämna mellanrum i mejlboxen. Tillgängligheten på nätet gör att vi lätt kan jämföra olika erbjudanden och välja det som passar oss bäst. Vi både bokar, betalar och skriver ut våra biljetter hemifrån soffan. Det kan inte bli mycket enklare än så. Men nu är man tillbaka i vardagen igen och plikten kallar. Enhetsprojektet med MILLIM måste bli klart snart, och på torsdag ska jag besöka min gamla skola som författare och berätta hur jag arbetar. Jag har fått en massa frågor av eleverna, och det ska verkligen bli roligt att återigen stå inför en klass.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *