GOTT NYTT ÅR!

Toves mobil 20131203 413

Så här i slutet av året föds säkert många tankar om mer eller mindre hållbara nyårslöften. Några extra kilon har kanske lagt sig på mindre lämpliga ställen och de ska helst bort inom en snar framtid. Under ett antal år har sambon och jag levt ett ganska asketiskt liv under januari månad – och avstått från en massa godsaker, såsom smarriga smörgåsar, godis och vin. Visst har det gett snabbt resultat i form av viktminskning, men för ett halvår sedan kom 5:2-dieten in i mitt liv, förmodligen för att stanna. Den är mycket sympatisk och lätt att leva efter. Så nästa år tänker jag fortsätta med 5:2 och inte avge några nyårslöften i morgon. Jo, förresten jag måste bli bättre på att träna. Det lär bli ett löfte i alla fall.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *